fotot e hyrrem sutann sylejman

Sulltan sylejman – shekulli madheshtor. | facebook, Jemi 4 adm:mihrimah , hyrrem , nigar , dhe mahiderva. kerkojme edhe 2 adm por duhet te shtojne nga 5 fansa dhe duhet te jene aktiv/e ne jemi nje faqe shume e mire.
Sulltan sylejmani | facebook, # ozan guven eshte aktori qe do luaj rolin e rrustem pasha-it qe nga episodi i 1 i sezonit iii !! # ai do te jete bashkpuntor i sulltaneshes hyrrem dhe do te jete ai.
Bertan asllani takon hyrremin | gazeta panorama online, Gazeta panorama versioni online ofron lajmin e fundit, aktualitet, kronike, opinione, argumente, speciale, sociale, video, suplemente, politike, showbiz, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>